Nu när FN: s generalförsamling har beviljat ett nytt avtal med UNRWA, Förenta nationernas hjälp- och arbetsbyrå, kommer ledande UNRWAs donations länder – Tyskland, Japan, Kanada, Storbritannien, Belgien, Holland, Danmark, Sverige, Norge, Finland, Italien, Frankrike och Australien, – insistera på rimliga villkor för förnyelsen av UNRWA-mandatet, att be att UNRWA agerar enligt FN: s värden:

  1. Avbryt den nya UNRWA-läroplanen som innehåller principer om jihad, martyrdom och en “rätt till återvändande” med hjälp av vapen.

Sverige bör som givare till UNRWA ställa frågan varför UNRWA undervisar enligt denna punkt. FN-skolor ska främja UNRWA:s motto “Peace Starts here.” (Fred börjar här.)

  1. Avsluta militärutbildning i alla UNRWA-anläggningar. UNRWA bör ha samma grundprinciper som FN för fredsutbildning.
  2. Avskedade anställda med koppling till Hamas, vilka fått kontrollen över UNRWA-arbetarförbundet och UNRWAs lärarförbund i Gaza under de senaste 20 åren.
  3. Insistera att UNRWA avbryter sitt kontrakt med ungdomsambassadören Mohammad Assaf, som reser över världen och uppmuntrar till våld. https://vimeo.com/357356731

https://israelbehindthenews.com/full-disclosure-who-funds-unrwa/18763/

  1. Begär en granskning av de donationsfonder som skickas till UNRWA. Eftersom FN inte tillhandahåller direkta medel kommer pengar till UNRWA från 67 givarländer, ofta kontant. Det finns inga bevis på att en seriös granskning pågår, utan istället omfattande rapporter om slösade resurser, dubblering av tjänster och flöde av UNRWA-kontanter till terroristgrupper och organiserad brottslighet.

Med anledning av UNRWA-mandatets uppdatering ber vi som finansierar UNRWA att ställa villkor som överensstämmer med FN:s värderingar.

Allt hänger på de viktigaste givarländerna från UNRWA.

Kontaktinformation för varje FN-ambassadör för de största givarländerna finns på UNCA: s webbplats, FN: s korrespondentförening:        http://unca.com/missions-directory/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Previous articleNews of Terrorism and the Israeli-Palestinian Conflict (December 17-11, 2019)
Next articleIn First, Resident of Rocket-Stricken Southern Israel Addresses UN Security Council, Calls for Action Against Hamas
David Bedein is an MSW community organizer and an investigative journalist.   In 1987, Bedein established the Israel Resource News Agency at Beit Agron to accompany foreign journalists in their coverage of Israel, to balance the media lobbies established by the PLO and their allies.   Mr. Bedein has reported for news outlets such as CNN Radio, Makor Rishon, Philadelphia Inquirer, Los Angeles Times, BBC and The Jerusalem Post, For four years, Mr. Bedein acted as the Middle East correspondent for The Philadelphia Bulletin, writing 1,062 articles until the newspaper ceased operation in 2010. Bedein has covered breaking Middle East negotiations in Oslo, Ottawa, Shepherdstown, The Wye Plantation, Annapolis, Geneva, Nicosia, Washington, D.C., London, Bonn, and Vienna. Bedein has overseen investigative studies of the Palestinian Authority, the Expulsion Process from Gush Katif and Samaria, The Peres Center for Peace, Peace Now, The International Center for Economic Cooperation of Yossi Beilin, the ISM, Adalah, and the New Israel Fund.   Since 2005, Bedein has also served as Director of the Center for Near East Policy Research.   A focus of the center's investigations is The United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East (UNRWA). In that context, Bedein authored Roadblock to Peace: How the UN Perpetuates the Arab-Israeli Conflict - UNRWA Policies Reconsidered, which caps Bedein's 28 years of investigations of UNRWA. The Center for Near East Policy Research has been instrumental in reaching elected officials, decision makers and journalists, commissioning studies, reports, news stories and films. In 2009, the center began decided to produce short movies, in addition to monographs, to film every aspect of UNRWA education in a clear and cogent fashion.   The center has so far produced seven short documentary pieces n UNRWA which have received international acclaim and recognition, showing how which UNRWA promotes anti-Semitism and incitement to violence in their education'   In sum, Bedein has pioneered The UNRWA Reform Initiative, a strategy which calls for donor nations to insist on reasonable reforms of UNRWA. Bedein and his team of experts provide timely briefings to members to legislative bodies world wide, bringing the results of his investigations to donor nations, while demanding reforms based on transparency, refugee resettlement and the demand that terrorists be removed from the UNRWA schools and UNRWA payroll.   Bedein's work can be found at: www.IsraelBehindTheNews.com and www.cfnepr.com. A new site,unrwa-monitor.com, will be launched very soon.