18 juli 2016

Ms Katharina Von Schurbein
EU-koordinator på bekämpning av Antisemitism
Generaldirektoratet för rättsliga och konsumenter Europeiska kommissionen | Office M059 05/059 | B-1049 Bryssel
Rue Montoyer / Montoyerstraat 59, B-1000 Bruxelles / Brussel
+ 32-2-298.14.08 | M. + 32-498-98140
Twitter @kschnurbein

 

Käre Ms Katharina Von Schurbein,

Jag var glad över att göra din bekantskap på Knesset förra veckan.

Må Gud vara med dig i ditt uppdrag att bekämpa antisemitism.

Våra myndigheter har för närvarande övervakat antisemitism i skolsystemet som drivs av UNRWA i Judéen, Samarien, Jerusalem och Gaza – det primära systemet inom skola för att uppmuntra och hedra dem som mördar judar. Det kommer att vara en ära att ytterligare informera er om vår forskning.

Den här veckan, har våra TV-team filmat sommarläger för UNRWA barn där de lär sig vapenträning för att döda judar.

Det faktum att EU förblir den främsta finansiären av denna utbildning bör vara av intresse för dig i ditt arbete.

Jag skulle vilja att hela vår personal för att möta dig och informera dig.

Observera att vår personal består av araber och judar.

Låt mig veta när vi kan ha detta möte.

Med varmaste hälsningar,

DAVID

LETTERS SENT TO THE EU AND US ENVOYS FOR COMBATING ANTI-SEMITISM

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Previous articleUNRWA i rampljuset igen
Next articleUNRWAs väg till terror. Uppvigling i Palestinska klassrum
David Bedein is an MSW community organizer and an investigative journalist.   In 1987, Bedein established the Israel Resource News Agency at Beit Agron to accompany foreign journalists in their coverage of Israel, to balance the media lobbies established by the PLO and their allies.   Mr. Bedein has reported for news outlets such as CNN Radio, Makor Rishon, Philadelphia Inquirer, Los Angeles Times, BBC and The Jerusalem Post, For four years, Mr. Bedein acted as the Middle East correspondent for The Philadelphia Bulletin, writing 1,062 articles until the newspaper ceased operation in 2010. Bedein has covered breaking Middle East negotiations in Oslo, Ottawa, Shepherdstown, The Wye Plantation, Annapolis, Geneva, Nicosia, Washington, D.C., London, Bonn, and Vienna. Bedein has overseen investigative studies of the Palestinian Authority, the Expulsion Process from Gush Katif and Samaria, The Peres Center for Peace, Peace Now, The International Center for Economic Cooperation of Yossi Beilin, the ISM, Adalah, and the New Israel Fund.   Since 2005, Bedein has also served as Director of the Center for Near East Policy Research.   A focus of the center's investigations is The United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East (UNRWA). In that context, Bedein authored Roadblock to Peace: How the UN Perpetuates the Arab-Israeli Conflict - UNRWA Policies Reconsidered, which caps Bedein's 28 years of investigations of UNRWA. The Center for Near East Policy Research has been instrumental in reaching elected officials, decision makers and journalists, commissioning studies, reports, news stories and films. In 2009, the center began decided to produce short movies, in addition to monographs, to film every aspect of UNRWA education in a clear and cogent fashion.   The center has so far produced seven short documentary pieces n UNRWA which have received international acclaim and recognition, showing how which UNRWA promotes anti-Semitism and incitement to violence in their education'   In sum, Bedein has pioneered The UNRWA Reform Initiative, a strategy which calls for donor nations to insist on reasonable reforms of UNRWA. Bedein and his team of experts provide timely briefings to members to legislative bodies world wide, bringing the results of his investigations to donor nations, while demanding reforms based on transparency, refugee resettlement and the demand that terrorists be removed from the UNRWA schools and UNRWA payroll.   Bedein's work can be found at: www.IsraelBehindTheNews.com and www.cfnepr.com. A new site,unrwa-monitor.com, will be launched very soon.