UNRWA har ingått avtal med sina skolor i Judéen, Samarien, Jerusalem och Gaza och ålagt dem att endast använda skolböcker som givits till skolorna av den palestinska myndigheten, vilket innebär att UNRWA inte ensidigt kan kräva eller förorda några  förändringar i UNRWA:s skolböcker som används av 492 tusen skolbarn i sina skolor i Judéen, Samarien, Jerusalem och Gaza

UNRWA driver just nu en kampanj bland några pro-Israeliska organisationer där de utger sig för att kräva specifika förändringar i läroböckerna som används i UNRWA: s skolor, trots att UNRWA inte kan göra några ändringar i sina skolböcker .

http://israelaa.ca/unrwa-working-to-amend-curricula-in-its-west-bank-and-gaza-schools-pa-hamas-oppose-this-by-c-jacob-memri/

UNRWA lovordas av israeliska regeringstjänstemän för deras avsikter, även om UNRWA inte kan göra några ändringar i sina skolböcker .

http://www.cogat.mod.gov.il/en/Our_Activities/Pages/UNRWA-Against-Incitement-28.3.17.aspx

Taleskvinnan för COGAT gick så långt som att tala om för vårt kontor på telefon attUNRWA håller på att genomföra dessa förändringar i skolböckerna, trots att UNRWA inte kan göra några ändringar i sina skolböcker

Inte vid något tillfälle har UNRWA sagt att de kommer att ta bort medlemmar av terrorgrupper från sina lönelistor i Judeen, Samarien, Jerusalem och Gaza.

http://www.terrorism-info.org.il/en/article/21160

Det är inte heller någon annan som för tillfället ber UNRWA att ta bort terrorister från sina skolor.

http://www.terrorism-info.org.il/en/article/21177

Kontext i kampanjen: Den nya generalsekreteraren i FN lanserar en ny kampanj för att förnya UNRWA: s budget på 1,2 miljarder dollar

Se http://menafn.com/1095377726/United-Nations-Secretary-General-urges-member-states-to-support-UNRWA

68 biståndsgivarnationer till UNRWA:

https://www.unrwa.org/sites/default/files/2015_donors_ranking_overall.pdf

En finansiär av American Friends of UNRWA, Daniel Levy, en finansiär och grundare av J Street, kommer att iscensätta en kampanj för att finansiera UNRWA igen.

https://www.unrwausa.org/about-unrwa-usa/

Kanadas roll som ordförandeklubban i den särskilda arbetsgruppen för flyktingfrågan “RWG (Refugee Working Group)”

http://israelbehindthenews.com/challenge-canada-middle-east-negotiations-convening-refugee-working-group-focus-unrwa-policies-peace-presentation-canadian-parliament-convene/14976/

Vi kommer nu att söka sponsorer för att förnya inspelning i UNRWA: s skolor, faktiska texter som nu används i UNRWA: s skolor och terrorister som finns på lönelistan i UNRWA: s skolor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Previous articleTowards Pending Abbas visit in DC – TIME TO ENFORCE US PLO POLICY GUIDELINES
Next articleJerusalems Öppet Kulturhus
David Bedein
David Bedein is an MSW community organizer and an investigative journalist.   In 1987, Bedein established the Israel Resource News Agency at Beit Agron to accompany foreign journalists in their coverage of Israel, to balance the media lobbies established by the PLO and their allies.   Mr. Bedein has reported for news outlets such as CNN Radio, Makor Rishon, Philadelphia Inquirer, Los Angeles Times, BBC and The Jerusalem Post, For four years, Mr. Bedein acted as the Middle East correspondent for The Philadelphia Bulletin, writing 1,062 articles until the newspaper ceased operation in 2010. Bedein has covered breaking Middle East negotiations in Oslo, Ottawa, Shepherdstown, The Wye Plantation, Annapolis, Geneva, Nicosia, Washington, D.C., London, Bonn, and Vienna. Bedein has overseen investigative studies of the Palestinian Authority, the Expulsion Process from Gush Katif and Samaria, The Peres Center for Peace, Peace Now, The International Center for Economic Cooperation of Yossi Beilin, the ISM, Adalah, and the New Israel Fund.   Since 2005, Bedein has also served as Director of the Center for Near East Policy Research.   A focus of the center's investigations is The United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East (UNRWA). In that context, Bedein authored Roadblock to Peace: How the UN Perpetuates the Arab-Israeli Conflict - UNRWA Policies Reconsidered, which caps Bedein's 28 years of investigations of UNRWA. The Center for Near East Policy Research has been instrumental in reaching elected officials, decision makers and journalists, commissioning studies, reports, news stories and films. In 2009, the center began decided to produce short movies, in addition to monographs, to film every aspect of UNRWA education in a clear and cogent fashion.   The center has so far produced seven short documentary pieces n UNRWA which have received international acclaim and recognition, showing how which UNRWA promotes anti-Semitism and incitement to violence in their education'   In sum, Bedein has pioneered The UNRWA Reform Initiative, a strategy which calls for donor nations to insist on reasonable reforms of UNRWA. Bedein and his team of experts provide timely briefings to members to legislative bodies world wide, bringing the results of his investigations to donor nations, while demanding reforms based on transparency, refugee resettlement and the demand that terrorists be removed from the UNRWA schools and UNRWA payroll.   Bedein's work can be found at: www.IsraelBehindTheNews.com and www.cfnepr.com. A new site,unrwa-monitor.com, will be launched very soon.