Avbryt UNRWAs krigsprogram, baserat på jihad, martyrdom och “rätten att återvända med våldsvapen”, eftersom den inte bör existera i en FN-utbildning, vars tema är “Fred börjar här”.

Avsluta den paramilitära utbildningen i alla UNRWA-skolorna. Det är en absurditet hos UNRWA, en FN-agentur med ett påstått engagemang för “fredsutbildning”, att tillåta sådan vapenutbildning vid sina lokaler och anläggningar.

Insistera på att UNRWA avskedar anställda som är knutna till Hamas i enlighet med de lagar som förbjuder hjälp till alla organisationer som anställer medlemmar i en terrororganisation.

Introducera UNHCR-standarder till UNRWA för att främja vidarebosättning av fjärde och femte generationens flyktingar från 1948-kriget. Dessa människor har tillbringat sju årtionden med flyktingstatus. Den nuvarande UNRWA-politiken är att varje flyktingbosättning skulle störa “rätten att återvända” till arabiska lokaliteter före 1948. Genom att anta de palestinska maximalisternas politiska inställning, motverkar UNRWA sitt eget engagemang för palestinska flyktingars välfärd och framtid

Kräv en granskning från Sverige samt givarländernas 68 nationer. Detta skulle medföra omfattande dokumenterade öppna rapporter om bortkastade resurser, dubbelarbetande och ett oönskat kontantflöde till de Gaza-baserade terroristgrupperna som har kontrollerat UNRWA-verksamheten där under 18 år.

TIDEN HAR KOMMER ATT STÖDA UNRWA REFORMINITIATIVET, PÅ VARJE OMRÅDE SOM BERÖR UNRWA.

http://israelbehindthenews.com/palestinska-myndighetens-skolbocker-anvanda-i-unrwa-palestinian-authority/17414/