Efter missilattackerna mot Tel Aviv i veckan:

Nyheten om att araberna avfyrade missiler klockan 9.30 på torsdagen den 14 mars mot centrum av Tel Aviv fick många människor att bli chockade. Av någon anledning är IDF, den israeliska regeringen, omvärlden och Sverige överraskad.

Varför håller man den palestinska myndigheten ansvarig?

Hamas tog över PA i januari 1996! I ett uttalande från IDF-talesmannen kl. 11.00 den 14 mars fanns det inte någon varning före denna attack.

Hotet och planen för krig mot hela Israel är temat i PAs utbildning, och Hamas kontrollerar och genomför utbildningen.

Men 81% av Gazas invånare bor i UNRWA-läger och temat för deras barns utbildning är: “Rätt till återvändande med våldsvapen”

Dokumentation som vi visat från de palestinska myndigheternas skolböcker sedan 2000 visar att varje samhälle i Israel är ett mål för attack – och betraktas som en olaglig sionistisk enhet som måste attackeras, befrias och rensas från judar.

“Indoctrination in the UNRWA schoolbooks.”
https://bit.ly/2CkFl3I

1996 frågade jag Arafat om vilken status judarna i Judéen och Samaria skulle komma att få i den föreslagna PA-staten.

Hans svar var tydligt. “Du kan stanna där du är. Du tog inte över någon palestinsk by, men om du var från Ramle eller Lod, så måste du försvinna, för då har du tagit vårt land och byggt dina bosättningar ovanför våra byar och förstört våra hem ”

I länken på Youtube ser vi uppmaningar till attacker och missiler mot Israel som en del av barnens “studieform”.

Youtube:

När vi ser att detta är utbildningen i UNRWAs skolsystem, hur kan vi förvänta oss någon form av fredsprocess som ett realistiskt mål?

Hamas har uppmanat UNRWA-elever ur skolan att delta i marscherna vid Gaza-gränsen och ser ungdomarna som kanonmat.

Vänta bara till Eurovision, när araberna kommer att motsätta sig det faktum att platsen, känd som

Ganei Hataarucha i Tel Aviv, är uppbyggd ovanför tre arabiska byar.

Vi filmar nu in hur tusentals UNRWA-läger innevånare nu rustar sig längs Gaza-gränsen och gör sig redo att invadera Gush Dan under det dödliga slogan “rätten att återvända med våldsvapen”

Ta detta för att dela med personer som har definierat PA som en fredspartner med Israel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Previous articleFor Immediate Release In the wake of missiles fired over Tel Aviv
Next articleJewish Communal Organizations are Endangering American Jews
David Bedein
David Bedein is an MSW community organizer and an investigative journalist.   In 1987, Bedein established the Israel Resource News Agency at Beit Agron to accompany foreign journalists in their coverage of Israel, to balance the media lobbies established by the PLO and their allies.   Mr. Bedein has reported for news outlets such as CNN Radio, Makor Rishon, Philadelphia Inquirer, Los Angeles Times, BBC and The Jerusalem Post, For four years, Mr. Bedein acted as the Middle East correspondent for The Philadelphia Bulletin, writing 1,062 articles until the newspaper ceased operation in 2010. Bedein has covered breaking Middle East negotiations in Oslo, Ottawa, Shepherdstown, The Wye Plantation, Annapolis, Geneva, Nicosia, Washington, D.C., London, Bonn, and Vienna. Bedein has overseen investigative studies of the Palestinian Authority, the Expulsion Process from Gush Katif and Samaria, The Peres Center for Peace, Peace Now, The International Center for Economic Cooperation of Yossi Beilin, the ISM, Adalah, and the New Israel Fund.   Since 2005, Bedein has also served as Director of the Center for Near East Policy Research.   A focus of the center's investigations is The United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East (UNRWA). In that context, Bedein authored Roadblock to Peace: How the UN Perpetuates the Arab-Israeli Conflict - UNRWA Policies Reconsidered, which caps Bedein's 28 years of investigations of UNRWA. The Center for Near East Policy Research has been instrumental in reaching elected officials, decision makers and journalists, commissioning studies, reports, news stories and films. In 2009, the center began decided to produce short movies, in addition to monographs, to film every aspect of UNRWA education in a clear and cogent fashion.   The center has so far produced seven short documentary pieces n UNRWA which have received international acclaim and recognition, showing how which UNRWA promotes anti-Semitism and incitement to violence in their education'   In sum, Bedein has pioneered The UNRWA Reform Initiative, a strategy which calls for donor nations to insist on reasonable reforms of UNRWA. Bedein and his team of experts provide timely briefings to members to legislative bodies world wide, bringing the results of his investigations to donor nations, while demanding reforms based on transparency, refugee resettlement and the demand that terrorists be removed from the UNRWA schools and UNRWA payroll.   Bedein's work can be found at: www.IsraelBehindTheNews.com and www.cfnepr.com. A new site,unrwa-monitor.com, will be launched very soon.