På UNRWA:s officiella webbplats (United Nations Relief and Works Agency), unrwa.org, visas med stolthet UNRWA:s kultur: i teatergrupper, musiksammansättning, konst och hantverk, väggmålning och sporttävlingar.

Dock finns ett tema som kännetecknar all denna UNRWA -kultur där; våld mot judar och hedrande av dem som har mördat judar.

Det är chockerande att tro att en FN -byrå tillåter en sådan kulturell hets i sina lokaler.

Men att se bekräftar ryktet. 

Därför har Bedein Center for Near East Policy Research lanserat en ny studio för att filma alla dessa aspekter av ” kulturen” i UNRWA. Vi kommer filma väggmålningar i UNRWAs läger, och runt UNRWA -skolorna  eftersom dessa innehåller budskapet med vapen, martyrer och strid för att “befria Palestina”.

Arabiska journalister kommer att ta bilder och gör filmerna. Produktionerna kommer sedan distribueras på alla UNRWA-donationers språk.

Målet:

Producera korta dokumentärer på varje språk, ordna presentationer i varje givarparlament och underlätta genomgångar för varje konsulat i Jerusalem och i Knesset.

Konstruktivt budskap från FN: s generalsekreterare: att påverka UNRWA: s politik, påverka givarnationer. FN: s generalsekreterare har träffat Bedein Center 6 gånger sedan 2017.

Den nya flerspråkiga studion för att undersöka UNRWA är oberoende och stöds endast av privata supporters. Medel behövs för att täcka kostnader för fotografer, filmredaktörer, redigerings- / inspelningsutrustning och översättare.

Du kan hjälpa oss genom en banköverföring eller med kreditkort i valfri valuta:

https://israelbehindthenews.com/donations/