För kännedom:

Denna söndag, 15 maj, firades i Palestina ” Nakba dag”!

Genom UNRWA, (som finansieras av U .S. och 38 andra västerländska demokratier) lanserades då processioner med beväpnade ungdomar i deras skolor, sjöng sånger om deras “rätt att återvända” för att befria hela Palestina med vapenmakt.

Vi hade anlitat ett team av  journalister för att filma dessa händelser UNRWA: s regi. Dessa är några av de bevis som vi nu har och som västvärlden behöver få veta:

Händelserna sponsras av två välgörenhetsorganisationer:

Hamas-anslutna Islamic Society, som förbjöds i Israel; och

Nour el-Marifa Association, som leds av en högre Hamas-kontrollerad tjänsteman inom utbildningssystem i centrala Gazaremsan.

Händelserna i Gaza är en del av de barnfester som utnyttjas för att indoktrinera Gazabarnen med hat och våld mot Israel. En taktik som genomgående har används har varit att låta barnen spela upp rollspel som maskerade, uniformerade, beväpnade med plastgevär som simulerade en mängd militära aktiviteter mot “israeliska säkerhetsstyrkor.” I  rollspel agerade barn talesman för Abu Obeida, Izz al Din Qassam brigaderna, (=Hamas militära terrorism-avdelning)

Följande är några av de evenemang som nyligen strategiskt har anordnats:

Den 13 april 2016 var en händelse för barn hölls på Nuseirat flyktingläger under ledning av Hamas-kontrollerade utbildningsförvaltningen i centrala Gazaremsan . Det var en del av den 8: e Barnens Festival, sponsrad av Nour el-Marifa Association. Händelsen kallades “Våra barn … genom dem våra liv kommer att göras ljus.” Det var tänkt för barn från centrala Gazaremsan och i närvaro av representanter för utbildnings administrationen av centrala Gazaremsan , av Nour el-Marifa Association chef Abdul Jalil Ghorab, Nour el-Marifa Association medlemmar och lokala offentliga personer.

Detta var ett event i Nuseirat flyktingläger där även de små dagisbarn från centrala Gazaremsan deltog. De gav barnen uppdrag att sätta upp rollspel, inklusive en där de spelade beväpnade israeliska soldater som skulle fängsla palestinska fångar. Barnen “sattes” sedan i ett tält och låtsades vara palestinska fångar. Skylten på tältet var; “Frihet har inget pris.”

Vid ett event skulle palestinska barn “försvara” Tempelberget från judar: Spelarna beskriver till höger på bilden ett palestinskt barn klädd som en ultra-ortodox Judisk med sidolockar (Facebook-sida av Nour el-Marifa den 19 april, 2016). “Skydda  Tempelberget från judar.”

"Protecting the Temple Mount from Jews." At the right is a child dressed as an ultra-Orthodox Jew (Facebook page of Nour el-Marifa, April 19, 2016).

Ett annat rollspel var en simulerad presskonferens av det slag som vanligen innehas av Izz al-Din Qassam brigaderna talesman Abu Obeida (Facebook-sida av Nour el-Marifa den 19 april, 2016). Där ingår tre barn (“Abu Obeida” flankerade av två ledsagare) maskerade och i militära uniformer, med gröna Izz al-Din Qassam brigaderna pannband.

An invitation from the education administration in the central Gaza Strip to the general public to participate in the Children's Festival held on Nour el-Marifa Association's lawn (Facebook page of Nour el-Marifa, April 10, 2016).

Inbjudan från utbildningsförvaltningen i centrala Gazaremsan till allmänheten att delta i Barnens Festival som hölls på Nour el-Marifa Association gräsmatta (Facebook-sida av Nour el-Marifa den 10 april, 2016).

Den 5 maj 2016 sponsrade Hamas-anslutna Islamiska förbundet händelser i Khan Yunis där barn från Gaza satte upp rollspel för publik. Barnen fick, klädda i militäruniformer och beväpnade med plast, komma fram från en “tunnel”. De kidnappade en “IDF soldat” från en “israelisk tank” och använde tunneln att “ta honom tillbaka” till Gazaremsan.

I en annan roll kastade barnen sten på “israeliska soldater” (YouTube, maj 5, 2016).

Palestinian children throw stones at "Israeli security forces" (YouTube, May 5, 2016).

Detta visar att barnen på dessa Festivaler är ytterligare exempel på indoktrinering som barn i Gaza får i Hamas informella utbildningssystem. Det informella systemet kombineras med det formella systemet övervakas av Hamas, som börjar på dagis och sträcker sig till universitetet. Hamas prioriterar barnen som främsta mål för ideologisk indoktrinering och militär utbildning, och som potentiella framtida Izz al-Din Qassam brigaderna agenter. För detta ändamål strävar Hamas (och andra terroristorganisationer som är verksamma i Gaza)  att indoktrinera dem med hat mot Israel och viljan att använda våld mot den, så tidigt som förskoleåldrar. Evenemanget sponsrades av Nour el-Marifa Association på Nuseirat Flyktingläger

Barnens festival  hette “Ett leende av hopp.” Evenemanget besöktes av offentliga personer, företrädare för välgörenhetsorganisationer som är verksamma i Gazaremsan, lärare och närboende.

Abd Jalil Abdul Hamid Ghorab, (Nour el-Marifa Association) höll ett tal där han lovordade rollspelen och de barn som hade presenterats dem. Han sade att det  “… sänder ett starkt budskap till Israel och världen att dödandet och belägringen av Gaza inte kommer att döda barnens beslutsamhet och kreativitet.” Han tillade att barnens budskap  skulle bevara palestiniernas “principer” och “rättigheter”  för kommande generationer.

Rami Khreis, en medlem av Islamiska förbundet ledning i Khan Yunis, sade att han var stolt över det stora antalet människor som hade kommit. Han sade att syftet med Barnens Festival var “att roa barnen och göra dem att le.” Issa al-Astal, en högt uppsatt tjänsteman i utbildningen administrationen i Khan Yunis distriktet, prisade vad han kallade den viktiga pedagogiska roll islamiska Föreningen i förskolor det drivs. Han sade att de ansågs vara den bästa i Khan Yunis distriktet på grund av sin personal och undervisningsmetoder (Facebook-sida för Islamiska förbundet i Khan Yunis, 5 maj 2016).

Kort klipp i länken:   https://www.youtube.com/watch?v=Q_SeyKKyaWc 1

Mera Källa: http://www.terrorism-info.org.il/en/article/21002

Vi har också som bevismaterial anlitat en expertgrupp för att översätta nya PA skolböcker som används i UNRWA: s skolor … vid en tidpunkt då Obama-administrationen ger nya förfalskade rapporter om att PA skolböcker är ofarliga. Skolböckerna visar motsatsen!

http://israelbehindthenews.com/us-govt-fabrication%E2%80%8B%E2%80%8Bthat-paunrwa-school-books-meet-standards-peace-education/14527/

Allt detta finns  samlat på den nya filmen:

  1. Intervju med Nabil Shaath, nummer två man i PA och PLO, där han förklarar att PA & PLO stöder fullt ut “rätten att återvända” på något sätt.
  2. Intervju med chefen för “Badil NGO i Bethlehem, finansierat av 12 västerländska regeringar, där hon förklarar att hon stödjer UNRWA och flyktingars rätt att ta till vapen för att återvända till” sina “byar i Palestina.
  3. Filmer av firandet som ägde rum förra veckan i AIDA UNRWA flyktinglägret för att hedra den 19-åriga UNRWA student som dödades den 18 april när han sprängde buss # 12 i Jerusalem.

http://israelbehindthenews.com/us-eu-taxes-fund-event-honoring-jerusalem-bus-bomber/14678/

  1. Intervjuer med 25 barn i UNRWA skolgårdar i Jerusalem där studenterna barn förklarar att det UNRWA lärare har tränat dem att mörda judar.

https://youtu.be/QkBEx1b8dtE

  1. Intervju med Golda Meir talesman Dr. Meron Medzini på Golda syn på hur UNRWA manipulerade lidande arabiska flyktingar sedan starten 1949.
  2. En exklusiv intervju med familjen av en mördad palestinsk människorättsaktivist som drev en kampanj bland palestinierna för att bekämpa UNRWAs korruption.

Hjälp oss att presentera detta material på de sex platser som sponsrar stora medel till UNRWA och deras samarbete med terror-organisationer:

  1. S. Kongressen, kanadensiska parlamentet, den svenska riksdagen, den danska parlamentet, och det australiska parlamentet. Vårt mål är att informera beslutsfattare som är redo att lyssna på varje plats.

Den totala kostnaden för att producera denna film kommer till $ 102.000.

Vi vädjar dig att bli del- producent med oss genom framtagningen av denna film genom att göra en donation genom följande:

Via kreditkort, PayPal eller check. 

http://israelbehindthenews.com/donations/

Du behövs för att sanningen bakom UNRWA skall komma fram!!