För att motverka strömmen av delegitimization riktad mot vårt land, måste Israel avslöja de förvrängningar som sprids av dem som motsätter sig existensen av en judisk stat. Centrum för Near East Policy Research är unik: Vi undersöker, utreda och publicera berättelser som annars skulle gå orapporterade.

Vi initierar regelbundet genomgångar för våra experter att träffa lagstiftare och journalister i väst huvudstäder.

Vårt fokus är palestinska myndigheten antisemitism och politiken i UNRWA-FN: s hjälporganisation för palestinska flyktingar.

I över ett decennium har vi producerat kortdokumentärfilmer som ger en inblick i UNRWA, som uppfostrar nästa generation till terrorister. Vårt arbete har varit avgörande för att nå dem som effektivt ger verklig, positiv förändring för Israel. Våra filmer och särskilda rapporter har presenterats i US kongressen, brittiska parlamentet, kanadensiska parlamentet, Sveriges Riksdag, EU-kommissionen och FN (i New York och Genève).

För att se våra filmer och lära sig mer om UNRWA Reform Initiative, besök dessa sidor:

Vi inbjuder dig att gå med som en medlem i vår organisation för centrat vid några nivåer:

  • ☐ Bli medlem genom understöd med $ 100 per år …
  • ☐ Bli månadsmedlem med $ 100 /månad
  • ☐ Bli en sponsor med $ 1000 per år

Insättning via PAYPAL: http://israelbehindthenews.com/donations/

Vår framgång beror enbart på engagemang av våra medlemmar.

David Bedein, Director
Centrum för Near East Policy Research
www.cfnepr.com
www.israelbehindthenews.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Previous articleArson: A New stage in the UNRWA War on the Jews
Next articleChallenging Islamism on Giving Tuesday. Do you know where your money is going?
David Bedein is an MSW community organizer and an investigative journalist.   In 1987, Bedein established the Israel Resource News Agency at Beit Agron to accompany foreign journalists in their coverage of Israel, to balance the media lobbies established by the PLO and their allies.   Mr. Bedein has reported for news outlets such as CNN Radio, Makor Rishon, Philadelphia Inquirer, Los Angeles Times, BBC and The Jerusalem Post, For four years, Mr. Bedein acted as the Middle East correspondent for The Philadelphia Bulletin, writing 1,062 articles until the newspaper ceased operation in 2010. Bedein has covered breaking Middle East negotiations in Oslo, Ottawa, Shepherdstown, The Wye Plantation, Annapolis, Geneva, Nicosia, Washington, D.C., London, Bonn, and Vienna. Bedein has overseen investigative studies of the Palestinian Authority, the Expulsion Process from Gush Katif and Samaria, The Peres Center for Peace, Peace Now, The International Center for Economic Cooperation of Yossi Beilin, the ISM, Adalah, and the New Israel Fund.   Since 2005, Bedein has also served as Director of the Center for Near East Policy Research.   A focus of the center's investigations is The United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East (UNRWA). In that context, Bedein authored Roadblock to Peace: How the UN Perpetuates the Arab-Israeli Conflict - UNRWA Policies Reconsidered, which caps Bedein's 28 years of investigations of UNRWA. The Center for Near East Policy Research has been instrumental in reaching elected officials, decision makers and journalists, commissioning studies, reports, news stories and films. In 2009, the center began decided to produce short movies, in addition to monographs, to film every aspect of UNRWA education in a clear and cogent fashion.   The center has so far produced seven short documentary pieces n UNRWA which have received international acclaim and recognition, showing how which UNRWA promotes anti-Semitism and incitement to violence in their education'   In sum, Bedein has pioneered The UNRWA Reform Initiative, a strategy which calls for donor nations to insist on reasonable reforms of UNRWA. Bedein and his team of experts provide timely briefings to members to legislative bodies world wide, bringing the results of his investigations to donor nations, while demanding reforms based on transparency, refugee resettlement and the demand that terrorists be removed from the UNRWA schools and UNRWA payroll.   Bedein's work can be found at: www.IsraelBehindTheNews.com and www.cfnepr.com. A new site,unrwa-monitor.com, will be launched very soon.